Rentepunten

Ik snapte nooit wat ik ermee moest. Maar ik kreeg ze toch gratis bij mijn internet spaarrekening, dus wat kon het mij ook schelen. Gevolg: ik heb er inmiddels  heel veel. Rentepunten dus. Afijn, doet er niet toe.

Ik was laatst op bezoek bij kennissen en die hadden een geweldige hangmat in de tuin staan. Staan inderdaad. Een stalen frame met daarin een twee-persoons hangmat. Geweldig! Kun je gewoon overal neerzetten waar op het moment zon / schaduw is. Een echte FatBoy. Bij ING gekocht met rentepunten. Rentepunten? Die heb ik volgens mij ook nog ergens. Dus direct naar mijn.ing.nl En jawel hoor! Rentepunten. Ik heb dus meteen ook zo’n FatBoy besteld. Dat was afgelopen zondag.  En wie stond er vanochten op de stoep? Juist: TNT Post. Met een pakje van ING. Geweldig! Ik ga nog meer rentepunten sparen. Bij ING natuurlijk.

FatBoy

FATBOY.

Advertisements

One thought on “Rentepunten

  1. Is dat niet verboden,het ding een “FatBoy” te noemen?Ziet er wel erg luxe uit!Verveelt het ding nog niet?Waar moet je het bewaren?Heb je nog wel ruimrte in je tuin over?Ik help graag hoor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s