Proost!

Vorig weekend vierden we de start van het Oktoberfest in Duitsland, nu is het tijd voor een Nederlands feestje. Het wordt herfst en dat betekent: Bokbier!

Jawel, ook dit jaar is Heineken Tarwebok weer het favoriete bokbier. Misschien dat ik mijn mening nog verander als ik op het bokbier festival ben geweest…

Advertisements

2 thoughts on “Proost!

  1. Vroeger werd er geen suiker ingedonderd, toen smaakte het veel beter.
    Maar ze willen de jeugd aan het bier en die willen doorgaans alleen maar zoet (gewend van de frisdrank,thuis en de breezers,uit), dus heeft Heineken er een zootje suiker ingedonderd.
    JAMMER, JAMMER, JAMMER!

    HET IS NU NIET MEER TE PRUIMEN!

  2. Het enige Bokbier waar, zover ik weet, geen suiker aan is toegevoegd is Amstel Bock. Ik vind dat zelf van de fabrieks bockjes het lekkerst te drinken.
    Toen in het begin geen suiker aan Tarwe Bok van Heineken was toegevoegd, vond ik dat altijd het lekkerste Bokbier.
    Tarwe Bok is natuurlijk net zoals Wit Bier van tarwe gemaakt, terwijl Amstel Bock en de meeste andere bockjes van hop zijn gemaakt.

    Maar wat drinken we in de herfst op bier uur? Ik denk gewoon Warsteiner, pilsener dus. Ik vind bokbier meer iets voor ‘s avonds. Of denken de lezers van deze blog er anders over?

    Dan hebben we met ingang van vrijdag 5 oktober 2007 een nieuw fenomeen: FRANK.
    “FRANK?”
    “Ja FRANK”.
    “Wat is dat?”
    “Dat is de FRiday Afternoon driNK. Dat kan van alles zijn, maar natuurlijk ook een bokbier of een pilsje en het kan beginnen om bier uur.”

    Wanneer en waar is de eerstvolgende Skybird FRANK?

    Groeten,
    Rigo Grebbe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s