De Grote Ontknoping – Slot

Bilthoven, Hoorn, Utrecht, Oeblarn, Frankfurt… – Vandaag, het begin van de lente, wil ik graag aangrijpen om mijn laatste -en ook meest schokkende- ontknoping wereldkundig te maken. Zoals u allen inmiddels weet, ga ik mij volledig concentreren op een boek dat ik met medewerking van Chantal Deleckere aan het maken ben: Onthullende Ontknopingen.

Uit al mijn waarnemingen kan ik maar een ding concluderen: De Directie Van Radio Skybird Internationaal Heeft Alle Aandeelhouders Gigantisch Bij De Neus Genomen. In het verleden zijn een aantal virtuele Skybird medewerkers opgevoerd. Tijdens de (door op winst beluste aandeelhouders afgedwongen) ontslagronde zijn deze vrituele medewerkers ontslagen. Door het ontslaan van virtuele medewerkers is de aandeelhouders de mond gesnoerd, terwijl er dus in werkelijkheid helemaal niemand op straat gezet is. Het staat voor mij als een paal boven water dat Willem de Wilde van Waerdicham helemaal niet bestaat, maar gewoon een alias is van Dick Wolthuis. Evenzo is Henk Klapzak gewoon een virtuele kopie van Simon Beer! Persoonlijk kan ik deze ‘grap’ wel waarderen, vandaar dat ik deze laatste onthulling ook zo lang mogelijk heb uitgesteld. Ik hoop dat de directie er inmiddels in geslaagd is om de Skybird aandelen terug te kopen en Skybird snel van de beurs te halen, want ik betwijfel of de aandeelhouders blij zullen zijn met deze ontknoping. Dit was dus voorlopig mijn laatste ontknoping, de rest kunt u binnenkort in mijn boek lezen. — P. Air de Vrieskist

Advertisements

One thought on “De Grote Ontknoping – Slot

  1. Als deze laatste ontknoping op 1 april was gepubliceerd, had ik er ook nog een beetje om kunnen lachen, maar nu heb ik het idee dat de aandeelhouders zwaar gepiepeld zijn.
    Ik zal laten onderzoeken of er een rechtzaak wegens fraude moet worden opgestart.
    Late minute naar Rio kun je beter vandaag nog boeken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s