Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders

Amsterdam – Tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders, vanochtend in Amterdam, is het onstlag geeist van Willem de Wilde van Waerdicham en Henk Klapzak. Een meerderheid van de aandeelhouders was duidelijk ontstemd over de anti-kapitalistische uitlatingen van Willem de Wilde van Waerdicham. Henk Klapzak werd verweten nooit enige aantoonbare positive bijdrage geleverd te hebben aan de winstgroei van Radio Skybird. Hoewel de functie van Chantal Deleckere ook niet echt duidelijk is, werd zij gespaard omdat veel aandeelhouders haar ‘wel een lekker ding’ vinden. Nog voordat directeur Rob Vleuten de kans kreeg om Radio Skybird van de beurs te halen vallen nu dus de eerste ontslagen. De aandeelhouders lieten bij monde van Jonkheer B van Raamdoncksfeer-Bazooka weten met deze aktie een duidelijk signaal te willen geven over wie het nu daadwerkelijk te zeggen heeft bij een beursgenoteerd bedrijf: de aandeelhouders dus! Een directie is leuk, maar het is al vervelend als de directie een eigen mening heeft, laat staan dat ze die ook nog eens publikelijk gaat ventileren. Dat is dus echt niet de bedoeling.

De directie liet bij monde van directeur Rob Vleuten weten het gedwongen ontslag te betreuren. Zolang Skybird nog een beursnotering heeft zijn wij echter overgeleverd aan de grillen van de aandeelhouders.

Inmiddels is een inzamelingsaktie gestart om -door het inkopen van eigen aandelen- Skybird zo snel mogelijk van de beurs (en dus uit de wurggreep van de aandeelhouders) te halen. Meer informatie over de inzamelingsaktie vindt u op de officiele website van Radio SKybird: http://www.skybird.tv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s