De Grote Ontknoping – deel 1

Bilthoven, Hoorn, Utrecht, Oeblarn, Frankfurt… – P.Air de Vrieskist is begonnen om de zeer ingewikkelde Skygate knoop te ontwarren. In dit kader heeft hij vorige week een aantal ontknopingen aangekondigd.

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: de eerste ontknoping!

Het witte poeder dat op diverse postpakketten, CD’s en Magazines is aangetroffen blijkt een uiterst ongevaarlijke substantie. Het is namelijk gewoon POEDERSUIKER. Wat blijkt namelijk: alle items waarop wit poeder is aangetroffen zijn afkomstig van de Goldfinger Studio in Hoorn. Daar vindt ook elk jaar een grote oliebollenparty plaats. Kennelijk gaat het daar zeer wild toe (en wordt er ook niet altijd even zorgvuldig gereinigd) waardoor suikerpoedersporen op de CD’s en Magazines kon geraken.

Advertisements

One thought on “De Grote Ontknoping – deel 1

  1. Het bedrijfsrestaurant van HOS-Radio Goldfinger is altijd schoon. Het wordt met grote regelmaat door de keuringsdienst van Waren bezocht, onderzocht, uitgezocht en goedgekeurd.

    Er is momenteel nog wel een onderzoek bezig naar mogelijke sabotage door vaste luisteraars van radio Skybird Internationaal. Deze sabotage zou o.a. het strooien van poedersuiker op diverse Goldfinger produkten zijn. Dat schijnt gebeurd te zijn in de HOS-postkamer die naast het HOS-Radio Goldfinger bedrijfsrestaurant is gelegen.

    Of P Air. de Vrieskist hier over kan berichten lijkt ons sterk, maar je weet maar nooit waar hij weer opduikt.

    C. Kuijs (alg. directeur HOS-Radio Goldfinger)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s