Opstootje ? – Veldslag!

Bilthoven – 07:45 Het is gezellig druk vanochtend voor de Skybird studio. Er staan wel 20 mensen voor het hek. Wat is er aan de hand? Opstootje? Even vragen… Aha, men staat te wachten op de postbode! Een heer in een zwart T-Shirt weet te melden dat vandaag het HOS Goldfinger Quattro pack bezorgd wordt. Hoe weet u dat? Ik heb een mail-wisseling “onderschept”. Mmmm… toch niet weer he?

Bilthoven – 11:32 Het is al lang niet meer gezellig. Toen de postbode langs kwam en probeerde een pakketje in de brievenbus van de Skybird studio te deponeren onstond een massale vechtpartij. Iedereen wilde het Quattro Pack bemachtigen. De man in het zwarte T-Shirt slaagde er uiteindelijk de inhoud van het postpakket te veroveren en ging ermee vandoor. Het enige wat hij weggooide was de verpakking.

Het enige wat er overbleef… de verpakking.

Advertisements

1 thought on “Opstootje ? – Veldslag!

  1. De verpakking goed bewaren. Het wordt zeker een collectorsitem. Hij wordt nog eens extra meer geld waard als er vingerafdrukken van de man in het zwarte T-shirt op worden gevonden. Maar als het gaat om “Ghost Appearing” dan zal er helaas geen vingerafdrukken van de man in het zwarte T-shirt gevonden worden en heeft dit incident ook nooit echt plaats gevonden.
    Wilt u hier meer over weten ga dan naar http://hosgoldfinger.web-log.nl/log/4685733

    J.J.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.