Ted Lapidus

Parijs – Ted Lapidus heeft alle flacons met Lapidus After Shave Balsem for Men uit de handel genomen. In een enkel geval kunnen zich sporen van de werkzame stof cantharidine in de After Shave bevinden. Het gebruik van Ted Lapidus After Shave Balsem for Men kan leiden tot ongewenste intimiteiten.

Advertisements

2 thoughts on “Ted Lapidus

 1. Er is inderdaad gebleken dat er in een enkel sporadisch geval sporen van de werkzame stof cantharidine in de bijzonder lekker riekende Lapidus After Shave Balsem for Men aanwezig waren. Maar er is totaal geen gevaar voor de volksgezondheid, heb ik ergens gelezen.
  De mannen die nu bang zijn geworden zie je inmiddels al rondlopen met xc3xa9xc3xa9ndagsbaardjes.
  Het scheren met Gillette scheerschuim schijnt ook allerlei bijverschijnselen te geven, zoals rode huid, pukkels en een extreem gladde huid.

  Het grootste gevaar voor de volksgezondheid door het gebruik van beide producten is toch wel de grote hoeveelheid aandacht van de dames, dat weer tot grote opschudding kan zorgen.
  Men zij gewaarschuwd!

  Joetje Peculia (financixc3xable administratie HOS Radio Goldfinger)

 2. Juist! Heel goed opgemerkt Joetje. De combinatie van de uiterst werkzame stof cantharidine bij mannen en de enorme aantrekkingskracht van Lapidus op vrouwen kan letterlijk en figuurlijk tot zeer opwindende situaties leiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s