Vuilnis

Oostenrijk – De ingevroren Vrieskist was nauwelijks ontdooid of hij had al weer wat anders bedacht. Ditmaal had hij zich nota bene in een vuilnisauto verborgen. Maar helaas, de penetrante geur die P. Air verspreidt was zelfs nog sterker dan die van de vuilnis, want speurhond Kyra had hem snel gevonden.

Advertisements

3 thoughts on “Vuilnis

 1. Ze hadden mij een loer gedraaid. Ik wist dat na het eten van bruine bonen een penetrante geur rectaal uitgeblazen kan worden, maar wat ze in die Apfelstrudel hebben gedaan, die ik 2 keer bij de koffie te eten kreeg, weet ik niet.
  Zelfs ik had last van de penetrante geur. Zou Herr Schwanz hier achter zitten, of is het Skybird team hieraan schuldig?
  Ik heb me voorgenomen dit tot op de bodem uit te zoeken.
  Dit is geen mededeling, maar een waarschuwing!

 2. Op dit moment onderzoekt het CSI-team mijn onnatuurlijk uitziende dikke harde ontlasting op sporen van verboden middelen. Binnen enkele dagen kunnen ze vaststellen of de Apfelstrudel schuldig is aan de penetrante lucht en de zeer vreemde ontlasting.

  Wordt Vervolgd!

 3. CSI-team (Crime Scene Investigation) heeft de uitslag van het ontlasting onderzoek van P. Air de Vrieskist vrijgegeven.
  Er zijn sporen van zwavel, geconcentreerd bruine bonen vocht, uiensap, sterk laxerende sorbitol en agressieve “enematische-klysmatische” stoffen in de resten van de door P. Air de Vrieskist gegeten Apfelstrudel en ook in zijn ontlasting gevonden.

  Er is door een politie-arts van het CSI-team ook een anaal uitstrijkje gemaakt bij P. Air de Vrieskist. Deze arts is vlak daarna opgenomen wegens ademhalingsproblemen.

  In Oostenrijk is een “gelernter Koch” aangehouden voor verhoor. Deze hele situatie schijnt iets te maken te hebben met de geheime ontmoeting tussen de directie van Radio Skybird Internationaal en Fred Quensie-Etherman van de IBC (Internationale Broadcasting Company).

  Fred Quensie-Etherman schijnt de opdrachtgever te zijn, omdat P.Air de Vrieskist wel erg dicht bij de feiten van de geheime ontmoeting was gekomen. Men was bang voor onthulling van de feiten.

  De in Oostenrijk aangehouden “gelernter Koch” zwijgt in alle talen en heeft om een advocaat gevraagd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.