Verdacht pakket

Bilthoven –De onderdanen van generaal De Cock zijn met geweld de Skybird studio binnen gedrongen om alsnog een verdacht pakketje in beslag te nemen. Op advies van Gunther Schwanz van de Deutsche Autobahn Polizei is niet gewacht op een nieuw huiszoekkings bevel, maar is men direct tot aktie over gegaan. Aan de pers wilde de politie alleen kwijt dat het om het topje van een zeer complexe ijsberg gaat. Wel liet een loslippige agent doorschemeren dat bij de eerste inval in de Skybird studio (gisteren) belastend en zeer compromitterend beeld- en geluids materiaal in beslag genomen is. HOS Radio Goldfinger heeft inmiddels laten weten dat Radio Skybird tijdelijk welkom is in de Goldfinger studio te Hoorn N-H.

Advertisements

2 thoughts on “Verdacht pakket

  1. Uit zeer betrouwbare bron (geen lek bij politie) heb ik vernomen dat het verdachte pakketje een preview van het definitieve Nazomerradio 2005 van HOS-Radio Goldfinger is.
    De rijksrecherche is nu bezig met het beluisteren van het programma en naar het zich laat aanzien, zal het pakketje aan het eind van de middag worden vrijgegeven.

    Wordt Vervolgd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s