Inval bij Skybird Studio

Bilthoven – De politie onder leiding van generaal De Cock heeft vanmiddag een inval gedaan in de Skybird Studio. Alle apparatuur werd in beslag genomen. Men was op zoek naar het Informatie Lek waardoor verleden week vertrouwelijke gegevens op de Goldfinger nieuwsgroep belandde. Vlak voordat de politie de Skybird apparatuur uitschakelde is er door de studio webcam nog een foto vastgelegd.

Een ieder die informatie kan verschaffen over de -onbekende- persoon die nog vaag zichtbaar is in de studio wordt verzocht dit onmiddelijk te melden door op onderstaande REAGEER link te klikken.

Advertisements

4 thoughts on “Inval bij Skybird Studio

 1. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de Skybird medewerkster Ch. de L. in voorlopige hechtenis is genomen. Op diverse computers hebben ze voor haar belastend materiaal gevonden. Of dit te maken heeft met “het Lek” is onbekend.

  Verder gaat er een gerucht dat Ch. de L. een travestie verleden zou hebben en dat dit nog steeds door Ch. de L. wordt gepraktiseerd. Of dit met “het Lek” naar buiten is gekomen is nog onduidelijk.

  Op dit moment zijn er nog geen nieuwe ontwikkelingen te melden.

  Ik hou u op de hoogte.

 2. De man op de foto in de Skybird studio’s zou een Undercover Agent zijn.
  Navraag bij justitie en de AIVD gaven geen nieuwe informatie.
  Van de Undercover Agent ontbreekt elk spoor.

  Het gerucht gaat dat deze Undercover Agent het mogelijke lek is dat de Skygate Affaire heeft veroorzaakt, maar er zijn geen feiten gevonden die dit kunnen bevestigen.

 3. Jawohl, such het allemaal mahr een goed uit. Er sind betastende foto’s gefunden van die undercover agent. Und Chantal ist sicher ook betrokken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s