Audio Preview Release candidate

A2 – Het is zo ver: tijdens de rit op de A2 de release candidate van de Skybird Audio Preview beluisterd. Er blijken ondanks normalize en volume leveling nog grote verschillen in het geluidsvolume te zitten. Ook is de radio stem tamelijk dof. Verder klint het wel aardig. Naar verwachting komt de definitieve release dit weekend beschikbaar.

Advertisements

5 thoughts on “Audio Preview Release candidate

 1. Als J.J. Bouchier het hele Goldfinger programma heeft ingeblikt blijken er iedere keer weer grote volume verschillen ingeslopen te zijn. Dat is met de digitale techniek op de PC over die klote spiekertjes niet goed te horen. Op een goede installatie hoor je dat meteen.
  J.J. Bouchier moet er dan via een laatste hand even flink aan sleutelen, om het zootje in het gareel te krijgen.
  Hier gaat doorgaans veel tijd in zitten.

 2. Als het mooi weer is, en je hebt nog wat koude Warsteiners klaar liggen is het zeker zinvol om een paar uurtjes bij de brievenbus te gaan zitten. Als je op de definitive mix van de Skybird Audio Preview wilt wachten moet je wat meer bier en wellicht ook een pakje boterhammen, een slaapzak en een tent meenemen. De brievenbus wordt namelijk op z’n vroegst pas Zondag avond gelicht en dan duurt het nog minimaal 1 dag voordat het pakketje in Hoorn is.

 3. Ik heb zaterdag mijn tentje opgezet en de koelbox aan het voeteneind.
  De postbode schrok, hij had weer geen pakje bij zich, en riep dat hij al twee blauwe ogen had.
  Ik heb mijn tent afgebroken (van pure kwaadheid en erge ergernis) en ben me gaan bezatten in de kroeg op de hoek, waar ze geen warme choco met rum schenken.

  Hoe lang zal het nog duren?

 4. Gisteren zat ik wederom bij de brievenbus, onder een grote hengelsportparaplu (hxc3xa9, leuk woord voor Scrabble) te wachten op het pakketje uit Luchtvogelland (Skybird).
  Ik zag de postbode de oprijlaan opkomen en hij had een BIG SMILE op zijn gezicht. “Dat zal wel door het pakketje komen”, ging er door mijn hoofd.
  En ja hoor, hij had de Skybird Audio Preview 2005 bij zich. Ik heb de postbode twee dikke zoenen gegeven, waarna hij met een noodgang over de oprijlaan een veilig heenkomen zocht.
  ‘s Avonds tijdens een Franse maaltijd, met meloen vooraf en kaasplank toe en ook een grote fles rode wijn op tafel, hebben Carla en ik met veel plezier naar de Audio Preview geluisterd.
  Dit beloofd veel voor de toekomst!
  Bij mij kwamen weer allerlei herinneringen naar boven en ik kreeg ook weer het gevoel van 30 jaar geleden. Carla zat ook volop te genieten.

  Ik was ook zeer aangenaam verrast door de tijdsduur van deze preview: 77 minuten.

  Radio Skybird Autoradio voorin de auto

  Skybird, Bedankt voor de Audio Preview.
  We beluisteren hem tijdens de rit naar de vakantiebestemming opnieuw, want het heet niet voor niets Radio Skybird Autoradio voorin de auto.

  Rogier van den Berg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s